Skip to main content

Over Abbring & Zn

Hét autobedrijf in Nieuwerkerk a/d IJssel

Ons autobedrijf is gevestigd in Nieuwerkerk a/d IJssel, onder de rook van Rotterdam, boven Capelle a/d IJssel. Peugeot-specialist Abbring & Zn loopt net dat stapje harder zodat u met een glimlach uw auto instapt. Hoewel we gek zijn op Peugeot, zijn alle merken hier van harte welkom voor onderhoud, schade en reparatie. Ook bieden we inkoop en verkoop van zowel nieuwe als gebruikte auto’s.

Peter Abbring

Schade-expert en verkoop

Yvonne Abbring

Administratie en planning

Maurice van Braam

Reparatie en techniek

Patrick Abbring

Verkoop en reparatie

Ons verhaal

Groots in klein zijn

Wij zijn al generaties een écht familiebedrijf. Niet alleen omdat het bedrijf van vader op zoon is overdragen, maar ook omdat elke klant bij ons bestaat uit een naam, een gezicht en een verhaal. We bieden de charme van het winkeltje om de hoek, met de kennis en kwaliteit van de grote ketens. Hier is een persoonlijke benadering de gewoonste zaak van de wereld. Daarom zeggen we tegen elke nieuwe klant: welkom bij de familie.

 • 1964

  Piet Abbring begint een autobedrijf aan de Parallelweg in Nieuwerkerk en importeert Mercedes en Opel uit Duitsland. Later verhuist het bedrijf naar de Hoofdweg Zuid en specialiseert hij zich in Peugeot.
 • 1978

  Peter Abbring gaat na het behalen van zijn diploma bij zijn vader werken. Samen drijven vader en zoon de garage in het 1977 opgeleverde pand.
 • 1987

  Na het wegvallen van zijn vader zet Peter samen met zijn vrouw Yvonne de zaak voort. De naam Abbring blijft op het pand staan als eerbetoon aan zijn vader.
 • 1988

  Maurice, zwager van Peter, komt het bedrijf versterken en na de nodige diploma’s is hij allround eerste autotechnicus en technisch specialist. Met alle nieuwe technieken in auto’s een boeiende en belangrijke specialisatie.
 • 2010

  Patrick Abbring komt, na het behalen van IVA HBO en een aantal jaren werkervaring opdoen bij een Peugeot dealer, ook in het autobedrijf werken. Hij heeft een gedegen vakopleiding gehad en ook technisch staat hij zijn mannetje.
 • 2019

  Het bedrijf gaat een samenwerking aan met Eurorepar Car Service Nederland. Dat levert klanten diverse voordelen op terwijl het personeel geniet van fijnere systemen en kennisdeling. Tegelijkertijd blijft de zaak “de vertrouwde garage om de hoek”.

Contact

Bel of mail ons gerust voor een afspraak, een proefrit, een vrijblijvende offerte of een andere wens.

Adres

Hoofdweg Zuid 12
2912 ED
Nieuwerkerk a/d IJssel

Openingstijden

Maandag
08:00 – 18:00
Dinsdag
08:00 – 18:00
Woensdag
08:00 – 18:00
Donderdag
08:00 – 18:00
Vrijdag
08:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten
Reviews
Gemiddeld beoordeeld met een 9.6

We laten graag de klanten voor ons spreken. Daarom zijn we enorm trots op de uitzonderlijk positieve beoordelingen.