Aangescherpte maatregelen Corona per 15-12-2020

Yvonne Abbring
18 december 2020

Zoals afgelopen maandag in de persconferentie is aangekondigd, zijn de maatregelen sterk aangescherpt. Ook voor ons betekent dit dat er een aantal zaken veranderen die mogelijk belangrijk voor u zijn. Uiteraard staat de gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers hierbij op de eerste plaats.

Onze werkplaats blijft geopend.

Heeft u een werkplaatsafspraak gepland? Deze gaat gewoon door en blijft ongewijzigd. We zien u graag tegemoet op de afgesproken datum. Heeft uw auto binnenkort onderhoud nodig? De werkplaats is alleen open op afspraak. Zorg er dus voor dat u even telefonisch contact opneemt.

De verkoop van occasions gaat door onder aangepaste condities.

Wij hebben geen showroom, de auto’s staan op het terrein naast de werkplaats. Heeft u serieuze interesse in één van onze occasions? Bel of mail ons even. Wij nemen snel contact met u op om de alternatieve mogelijkheden met u te bespreken. Heeft u dringende vragen? Neem dan contact met ons op of stuur een mail naar het emailadres info@abbring.com

Wij blijven voor u bereikbaar.

Wij staan graag voor u klaar. Heeft u vragen over uw auto, geplande afspraak of wilt u advies over de aanschaf van een andere auto? Neem dan contact met ons op via 0180-313573 of mail ons. Wij kunnen u dan op afstand en met alternatieve oplossingen verder helpen.

We kijken in deze moeilijke periode graag vooruit en hopen u binnenkort ook weer op de normale manier te mogen verwelkomen. Voor nu bedanken wij u voor uw begrip.

Reviews
Gemiddeld beoordeeld met een 9.6

We laten graag de klanten voor ons spreken. Daarom zijn we enorm trots op de uitzonderlijk positieve beoordelingen.

Website door Step 2 Media. Sfeerfoto's door Superframed.