Maatregelen COVID-19 (corona)

Yvonne Abbring
29 september 2020

Benieuwd naar hoe wij omgaan met COVID-19? Voor uw én onze veiligheid gaan wij zeer nauwkeurig en kritisch te werk. Met een dosis gezond verstand bieden we u de service die u van ons gewend bent. We treffen de vereiste maatregelen (én meer) zodat we uw rijplezier op een veilige manier kunnen garanderen.

U bent zoals altijd van harte welkom. We vragen u om onze aanwijzingen ten alle tijden in acht te nemen, ook voor de gezondheid van ons personeel.

#1 Wacht op de aangegeven plek

Eén belangrijke verandering is dat u niet langer vrij bent de garage in te lopen. We vragen u te wachten op het terrein achter de scheidslijn – een ketting die u kunt herkennen aan de kleuren rood en wit. Indien u op het terrein niet direct iemand van ons personeel treft, kunt u de meldpaal aan uw linkerzijde gebruiken. Druk op de knop en wij komen zo spoedig mogelijk naar u toe om te helpen. Indien het regent, begeleiden we u naar de werkplaatsentree.

#2 Houd anderhalve meter afstand

We houden ten alle tijden minimaal anderhalve meter afstand. We kunnen u hier op aanspreken wanneer we het gevoel hebben dat de afstand niet voldoende is.

#3 We treffen uitgebreide hygiënemaatregelen

We gebruiken handschoenen en afdekfolies, reinigen uw auto met niet schadelijke desinfectiemiddelen en laten deze luchten voor u ‘m weer ophaalt. U kunt overigens geen gebruik maken van onze toiletten.

#4 Tref zelf ook hygiënemaatregelen

Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius. We schudden geen handen, maar begroeten elkaar met een glimlach. Bel ons indien u verhinderd bent.

#5 Betaal digitaal

We vragen u om contactloos te betalen – we bieden uw rekening graag aan via een Tikkie betaalverzoek.

We hopen dat alles duidelijk is

Heeft u vragen omstreeks onze werkwijze? Bel ons gerust.

Reviews
Gemiddeld beoordeeld met een 9.6

We laten graag de klanten voor ons spreken. Daarom zijn we enorm trots op de uitzonderlijk positieve beoordelingen.

Website door Step 2 Media. Sfeerfoto's door Superframed.